Vistas de página en total

domingo, 10 de junio de 2012

SORTIDA DIABOLICA A ARDEVOL (I PINÓS, OF COURSE...). 10-7-2012.

A l'estiu el calendari del Club és dependola una mica (pedalades varies, entrenos per la QH o la 3 Nacions, nens que volen anar a la platja, en fi....), i avui ems hem citat uns pocs ciclistes del CC Eddy Mur per fer la sortida dominical, tocava anar a Sarral, on han anat uns quants,... pero els amics David, Manolo, Isidre, Carmelo i servidor decidim anar a Ardevol a esmorzar i després pujar a Pinós pel accés més "fàcil", i en efecte, allà hem tingut una agradable sorpresa a la Rosa dels Vents que hi ha a dalt de tot Pinós, ja veureu...






A les 7'40h ens fiquem en marxa naltres 5, i amb la companyia del Pedro, que anava fins Calaf i donar la volta, i a ritmillo ja estem pujant a Jorba, Copons,... on el David i el Manolo han impossat la seva llei, com tiben aquests diables,jejeje... reagrupament a Prats i continuem pujant fins Calaf i alli baixada divertida fins Cal Sugranyes, i com no, ja els perdo, tot aixi baixo a tot ritme i amb el vent de cara, agafo la part de sota del manillar per alló de l'aereodinàmica i amb prou feines podia arribar als 35 km/h, passo per Castellfollit i a tot plat fins Torà, atravesso aquesta població i en apenes 2 kms em trobo el Manolo i el David, que s'habien esperat... seguim i ja toca pujar a Ardevol pel seu tram inicial del 11%, on hem pujat divinament, i sobrat de algun pinyó, jajaja... en pocs mts. ja atrapem al Carmelo i l'Isidre, i aqui un ratet en grup, encara que en aquest tram un tant ondulat amb els seus trams de pla, baixada i reptexons, s'ens escapen el Isidre, Manolo i David, i l'amic Carmelo i jo , seguint-los a distància donant-nos relleus (o pals, no sé,....)... en definitiva uns 10 kms molt divertits. Arrivem a Ardèvol,  bonica població i al seu Rest. Cal Bosch, disfrutem d'un bon esmorzar en la mateixa linea que s'ofereixen per aquests pobles de la Catalunya Central, i amb xupitos per arrodonir aquesta cutxipanda... lloc molt recomenable i amb un servei molt atent....A les 11h. pujem a Pinós per un tram inédit (bueno, no tant, donat que l'he fet de baixada algun cop), pujada molt progresiva amb algun fals plà, pero l'ultim qm. bastant enganxós i on el Manolo i jo hem fet una serie de pals, jejeje... arribem al Santuari i l'amic David diu de pujar a la Rosa dels Vents, pues bueno, allà anem, amb el seu rampot del 20% com a minim,curtet, i fals pla fins el Centre de Catalunya geogràfic on tenim una grata sorpresa: Ens trobem al cim amb la pionera i campiona de btt SILVIA ROVIRA, que havia pujat amb uns companys desde Suria... i com no, sesió fotogràfica per inmortalitzar aquesta troballa, tot un honor!!!! Ens despedim d'aqiuesta gran bttera i companyia, i ja baixem per la cta. del cementiri, baixada super ràpida, i seguim planejant fins Can Sala, Puigpelat, pujant algun repetxó fins Sant Pere dels Arcs i Aleny, i en un pet ja som a Calaf. Decidim tornar per Sant Marti de Sesgueioles i Veciana, tot un bon tram, pero amb el vent de cara, encara que baixant a Veciana i Copons, amb el vent de cua, era ben diferent, jejeje... segueixo solet, els altres son més canyeros, fins Jorba i Igualada, i ens trobem per rubricar aquesta sortida amb sengles cervessetas. 110 qms. i un promig proper als 25 km/h per mi... al final, amb bones sensacions i penso que un bon entrenament per la 3 Nacions del diumenge que vé. Bona matinal i en bona i diabolica companyia, no gaire calor, i en fi... anem sumant qms. Salut i pedals!!!

2 comentarios:

  1. Hola Marcel, que tal ? m'he posat al dia de les teves aventures, enhorabona per la TERRA DE REMENCES ! aixo ja son paraukles majors. A mes soc del que llegeixo, club mes nombrós ? renoi, ara si que has encertat amb el grup, ho celebro.
    Jo ahir vaig fer segona sortida amb flaka, es prestada, m'agrada, pero aixo d'anar amb els cotxes no ho porto masa bé...de moment fins setembre la tindré i aniré combinant burra,flaka.
    A seguir pedalant Marcel, enguany anirem a la selenika a fer un volt. Tot i que potser ens veiem abans a la "cebrianenca", sera el dia 9 setembre. No tens cap compromis, pero m'agradaria tornar-te a veure per aquí, a veure si enganyes a algun company. Ah ! t'aseguro no et tocaria el 13, com veus ,ho guardo tot al disc dur,jajaja.adeu makina !!

    ResponderEliminar
  2. K tal Globerete!! Com va anar la 3 Nacions!!! Era jo el que et va saludar!!
    Jo vaig disfrutar molt

    ResponderEliminar